The Passion op 5 april in Rotterdam

Op Witte Donderdag 5 april is het Willemsplein in Rotterdam het decor van The Passion. The Passion vertelt met een groots en uniek muziekevenement het verhaal over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus. Bekende acteurs & artiesten brengen het eeuwenoude lijdensverhaal tot leven door middel van hedendaagse Nederlandstalige popnummers. De scènes uit het lijdensverhaal spelen zich af op verschillende plekken in de stad en er is ook dit jaar weer een groots opgezette processie die door de stad heentrekt.

 

Artiesten

Aan deze vertolking van het paasverhaal wordt meegewerkt door bekende Nederlandse acteurs en artiesten, waaronder Danny de Munk, Berget Lewis, Frans Bauer en Charly Luske.

Website

Via www.thepassionrotterdam.nl is het laatste nieuws te volgen. Ook zoekt de organisatie via deze website kruisdragers en personen die actief willen meedoen aan dit grootse project.

Social media

Via facebook (facebook.com/thepassionrotterdam), hyves (thepassion.hyves.nl) en twitter (@thepassionrotterdam) worden nieuwsgierigen op de hoogte gehouden met een kijkje achter de schermen en het laatste nieuws over artiesten en locaties.

Reageer

Wat vind jij van dit groots opgezette mediaspektakel? Past dit bij het paasverhaal?

1 gedachte over “The Passion op 5 april in Rotterdam”

Reacties zijn gesloten.