Wat kan je verwachten?

We verwelkomen je graag in onze dienst. Het eerste en belangrijkste wat je bij ons kan verwachten is een warm welkom. Als je erover denkt ons te bezoeken zijn dit een aantal antwoorden op algemene vragen.

Wie is er welkom?

Iedereen is welkom. Ook al ben je nog nooit naar een kerk geweest, of als het heel lang geleden is, of als je in het verleden slechte ervaringen hebt gehad met een kerk, zouden we ons vereerd voelen als je ons bezoekt.

Wat is de locatie?

Wij komen samen in ons gebouw in Rotterdam-Delfshaven, Bruijnstraat 16. Op de pagina contact vind je alles over bereikbaarheid en parkeren.

Met wat voor Corona-maatregelen moet ik rekening houden?

We vragen je je te houden aan de algemeen geldende regels die door de overheid worden geadviseerd. Op dit moment zijn er geen beperkingen.

Hoe is de muziek?

Onze aanbidding bestaat uit het zingen van liederen uit Opwekking, soms aangevuld met meerstemmige geestelijke liederen en liederen uit een eigen selectie. De samenzang wordt begeleid door wisselende bands, bestaande uit elektrische gitaar, drums, piano etc. Voel je vrij om zittend of staand mee te doen met de aanbidding of gewoon te luisteren naar de muziek en de betekenis van de teksten.

Wat gebeurt er verder in de dienst?

Centraal staat elke week de viering van het avondmaal, een herinnering aan Jezus Christus en een symbool van de verbondenheid van christenen. Bij deze viering richten we ons op het aanbidden van God. Iedere christen kan actief aan de dienst deelnemen door bijvoorbeeld een gebed uit te spreken, een lied voor te stellen of een gedeelte uit de Bijbel te lezen. Daarnaast staan we stil bij een thema of gedeelte uit de Bijbel in de vorm van een toespraak door iemand uit onze gemeente of een gastspreker.

Hoe zit het met kinderen?

Tijdens de dienst is er kinderclub voor kinderen van 4-12 jaar.

Hoop verspreiden in een unieke tijd

Ons doel voor 2022 is het verspreiden van hoop in een unieke tijd. Natuurlijk moeten we verstandig omgaan met de gezondheidsvoorschriften en social distancing. Maar toch, in deze unieke tijd zoeken we unieke mogelijkheden om ons te verbinden met God, met elkaar en met onze buren en omgeving. 

Op zondagen kan je je met ons verbinden via de kerkdienst of door de livestream. Meld je daarvoor aan via onderstaande links.

Kerkdiensten

Je bent van harte welkom bij onze kerkdiensten op zondagochtend. De dienst begint om 10 uur. Aanmelden is niet nodig.

Livestream

Elke dienst wordt live uitgezonden. Veel mensen leveren een bijdrage aan de dienst en we willen dat iedereen zich vrij voelt iets te delen. Om die reden is de stream niet openbaar. Als je wilt meekijken kun je je via onderstaande knop aanmelden voor de livestream.