Meedoen

Er zijn meerdere manieren om betrokken te raken bij New Life 010. Hier staan een aantal eerste stappen die je kan nemen. Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie over onderstaande punten. De beste manier om bij New Life 010 aan te sluiten is de zondagse dienst te bezoeken, als wij samen God aanbidden. Kijk bij kerkdiensten om je aan te melden.

Gebed

Bijna elke woensdagavond is er een speciale gebedsbijeenkomst. Deze vindt meestal plaats in ons gebouw, tenzij wordt aangegeven dat het bij iemand thuis is. Wij geloven dat gebed een essentieel onderdeel is van onze communicatie met God. Bidden is praten met en luisteren naar God. We maken gebed daarom graag onderdeel van al onze activiteiten. Als gemeente, maar ook in gezinsverband en individueel.

Bijbelstudie

Er zijn meerdere kringen voor bijbelstudie in New Life 010. Je bent altijd vrij om je bij een van de kringen aan te sluiten, neem even contact met ons op via info@newlife010.nl

Op de bijbelstudiekringen wordt samen nagedacht over de Bijbel en daaraan gerelateerde onderwerpen. Hierbij gaat het niet alleen om te begrijpen wat er staat, maar ook om de toepassing van deze kennis in de praktijk. Verder zijn de kringen bedoeld om de onderlinge band tussen de deelnemers te verstevigen en elkaar te helpen het christen-zijn in de praktijk te brengen. Je bent welkom! 

Kids

Crèche (0-4 jaar)

Op de eerste verdieping is een crècheruimte voor de kleinste kinderen t/m 4 jaar. Als er behoefte aan is kan deze ruimte worden gebruikt, maar we vinden het ook geen probleem als je kleine kinderen meeneemt naar de dienst.

Zondagclub (4-12 jaar)

Voor onze kinderen wordt elke zondag tijdens de dienst een aparte kinderdienst gehouden. Wij noemen deze dienst de zondagclub. Wij hebben de club verdeeld in de kleine club (basisschoolgroepen 1 t/m 4) en de grote club (basisschoolgroepen 5 t/m 8). Afwisselend is er de ene week grote en de andere week kleine club.

Tijdens de zondagclub wordt er onder deskundige leiding met de kinderen gezongen en gebeden. Ook wordt er volgens een afgesproken schema een bijbelverhaal verteld of een bijbels thema behandeld. Dit alles op een open en vertrouwelijke manier die aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Daarna wordt er geknutseld, vaak naar aanleiding van het bijbelverhaal of behandeld thema, tot het einde van de tweede dienst.

Elke zondag tijdens de dienst, afwisselend voor 4-8 jaar oud en 8-12 jaar oud. In verband met de coronabeperkingen is er momenteel elke 2 weken club en worden beide groepen samengevoegd.

Jongeren

Youth (12-16 jaar)

Vanaf het moment dat je naar de middelbare school gaat, tot een jaar of 16, ben je welkom bij de YOUTH. We komen elke tweede zaterdagavond van de maand bij elkaar. Daarnaast willen we elkaar ook beter leren kennen door activiteiten te ondernemen, de zogenaamde You’R-FUN activiteiten. Dan gaan we samen met RealLife schaatsen, bowlen, gourmetten, trampoline-springen of iets anders leuks. Wil je er een keer bij zijn? Stuur een mailtje naar de leiding: youthleiding@newlife010.nl. Naast deze avonden gaan we soms met elkaar naar worshipavonden en in september gaan we op kamp!

Elke tweede zaterdagavond van de maand
Zet hem in je agenda, want dit zijn de serieuze avonden, waarin je God beter kan leren kennen. We bespreken de vragen die horen bij de themapreken die tijdens de kerkdiensten zijn gehouden. Deze avonden zijn in het gebouw van NewLife op de 1e etage. Vaak beginnen we met zingen, dan een inleiding door iemand van de leiding. Daarna mag je zelf aan de slag: vragen beantwoorden, een opdracht, of …? En natuurlijk daarna even lekker wat drinken met wat lekkers.

Real Life (16-25 jaar)

Voor jongeren vanaf 16 jaar is er elke derde zondagavond van de maand Real Life. 

Door open en eerlijk met elkaar in gesprek te gaan willen we je helpen om je geloof te verdiepen. Daarbij lezen we de Bijbel en bespreken we hoe die eeuwenoude verhalen relevant zijn voor jouw leven in het hier en nu. Er is ruimte voor twijfel, bemoediging, humor en diepgang

Daarnaast willen we elkaar ook beter leren kennen door activiteiten te ondernemen, de zogenaamde YouR-FUN activiteiten. Dan gaan we samen met de Youth schaatsen, bowlen, gourmetten, trampolinespringen, naar concerten of iets anders leuks. In september gaan we op kamp (YouR weekend)!

Bezoek

Als je liever eerst een keer een gesprek wil voeren, zijn wij van harte bereid je te ontmoeten met een kop koffie erbij, of om telefonisch af te spreken. Mail of bel ons voor een afspraak.

New Life 010 app

Voor onze gemeenteleden is er de New Life app, te downloaden voor Android en iOS en online te bezoeken via newlife010.churchbook.nl