Kerkdiensten vertaald voor vluchtelingen uit Oekraïne

Oekraïense vluchtelingen die graag een kerkdienst bezoeken zijn van harte welkom bij New Life 010 in Rotterdam-Delfshaven, elke zondag om 10 uur.

De gemeente Rotterdam vangt ongeveer 1400 Oekraïense vluchtelingen op op een cruiseschip in de Merwehaven in Nieuw Mathenesse. Het passagiersschip, de MS Volendam van Holland America Line, is begin april aangekomen. We organiseren vanaf die tijd vervoer vanaf het schip en weer terug en vertalen de diensten via koptelefoons in het Russisch of Oekraïens. Soms is er geen Russische of Oekraïense vertaler beschikbaar en wordt in het Engels vertaald.

Uiteraard zijn ook mensen die niet op het schip verblijven van harte welkom!

Om zeker te zijn van vertaling adviseren we om aan te melden via info@newlife010.nl of 06-51777727, vermeld er bij voor hoeveel personen vertaling nodig is.

Переклад церковної служби для біженців з України

Украинские беженцы, которые любят посещать церковные службы, приглашаются в New Life 010 в Роттердаме-Дельфсхафене каждое воскресенье в 10:00.

Муниципалитет Роттердама принимает около 1400 украинских беженцев на круизном лайнере в Мервехейвене в Нью-Матенесс. Пассажирское судно MS Volendam компании Holland America Line прибыло в начале апреля. С этого момента мы организуем транспорт с корабля и обратно и переводим услуги на русский или украинский язык через наушники. Иногда отсутствует русский или украинский переводчик и перевод на английский язык.

Конечно, люди, которые не остаются на корабле, также очень приветствуются!

Чтобы быть уверенным в переводе, советуем вам зарегистрироваться по адресу info@newlife010.nl или по телефону 06-51777727, указав, сколько человек нуждается в переводе.
Богослужение переведено для беженцев из Украины

Українських біженців, які люблять відвідувати церковну службу, чекають у «Новому житті 010» у Роттердамі-Дельфсгавені щонеділі о 10 ранку.

Муніципалітет Роттердама приймає приблизно 1400 українських біженців на круїзному лайнері в Merwehaven у Nieuw Mathenesse. Пасажирське судно MS Volendam компанії Holland America Line прибуло на початку квітня. З цього часу ми організовуємо транспорт з корабля і назад і перекладаємо послуги російською або українською через навушники. Іноді немає російського чи українського перекладача та перекладу на англійську мову.

Звичайно, люди, які не залишаються на кораблі, також дуже раді!

Щоб бути впевненим у перекладі, радимо зареєструватися за адресою info@newlife010.nl або 06-51777727, вказавши, скільки людей потребує перекладу.

Welkom op Goede Vrijdag

Op vrijdagavond 15 april is er een kerkdienst in New Life. Het is dan Goede Vrijdag, een dag waarop christenen stilstaan bij het lijden en sterven van Jezus.

Samen met Aanbiddingscentrum Rotterdam hebben we een ingetogen dienst waar we denken aan de gebeurtenissen die aan pasen vooraf gaan: het verraad, de beschuldiging, de kruisiging en het sterven. 

Je bent van van harte welkom! De dienst duurt van 20.00 tot 21.00 uur, vanaf 19.30 uur inloop met koffie en thee.

Welkom bij onze diensten!

Vanaf zondag 30 januari 2021 is het weer mogelijk om de diensten in New Life fysiek bij te wonen.

De inbreng in de dienst is vrij, zingen kan ook gewoon.

De basisregels blijven staan:

  • Handenwassen
  • Bij klachten, thuis blijven
  • 1,5 meter afstand houden
  • Bij verplaatsing binnen, aub mondkapje op

Vanwege de 1,5 meter-regel, is het nodig om een indeling te maken van de te verwachten bezoekers. Daarom vragen we je aan te melden via de pagina Kerkdiensten.

Er zal een keer in de veertien dagen een kinderclub zijn.

Dienst online

Vandaag is er een advies vanuit de gezamenlijke kerken gekomen naar aanleiding van de aangekondigde lockdown. Het advies is ook strengere regels voor kerkbezoek in acht te nemen. Wij nemen dat advies 1 op 1 over. 

Dat houdt in dat we jullie vragen morgen 20 december de dienst thuis online te volgen. 

Wil je een link naar de livestream ontvangen? Meld je dan hiervoor aan via de pagina Kerkdiensten.

We mogen weer zingen!

Vanaf aanstaande zaterdag vervallen er een aantal beperkingen. Dit betekent ook voor New Life dat we binnen geen mondkapje meer hoeven dragen en nog veel belangrijker: we kunnen weer zingen! We moeten ons nog wel aan de anderhalve meter blijven houden en de andere basisregels.

De 1,5 meter betekent dat het aantal plaatsen nog wat beperkt is. Als je zeker wilt weten dat er voldoende plek is, raden we je aan je even aan te melden als je komt. Dat kan via de pagina Kerkdiensten. Van harte welkom!

YouR weekend 2021

Van 9 t/m 11 juli 2021 gaan de jongeren van New Life een weekend naar Zeeland. Na ruim een jaar online contact vinden we het onzettend gaaf om weer van dichtbij met elkaar op te trekken. Het thema is ‘Volg’, aanmelden kan via de New Life app.

Een volle zaal en een lied

In overeenkomst met de afspraken van de overheid en het CIO is het vanaf 6 juni mogelijk om de diensten met een ‘volle zaal’ te houden, voor ons gebouw betekent dat met 1,5 m afstand ongeveer 45 personen. Ook kunnen we een lied op beperkt volume met de hele gemeente zingen. Je bent van harte welkom om de dienst te bezoeken of de livestream te bekijken, meld je wel even aan via de pagina Kerkdiensten.

Kerkdienst terug naar 30 bezoekers

In lijn met de versoepelingen en het overheidsbeleid zullen we vanaf zondag 16 mei 2021 weer 30 mensen uitnodigen om de diensten bij te wonen (exclusief medewerkers). We zijn heel blij dat deze stap weer mogelijk is! Als je een dienst wilt bijwonen kunt je je aanmelden via de pagina Kerkdiensten op deze site.

In het gebouw gelden de regels waar iedereen nu wel aan gewend is; 1,5 meter afstand houden, handen wassen/ontsmetten, niet komen als je klachten hebt. En we vragen iedereen een mondkapje te dragen als je van je plek bent. Samenzang is helaas nog niet mogelijk. In de zaal hangt een A4-tje waarin alle regels overzichtelijk staan.

Band speelt weer in de diensten

Afgelopen weken werd er vanwege de lockdown niet live gezongen bij de livestreams, maar mede dankzij het opnieuw indelen van de zaal kunnen zangers kunnen meer afstand houden tot elkaar en de techniek. Vanaf zondag is de band weer aanwezig!

De diensten zijn uitsluitend te volgen via de livestream. Wil je meekijken? Meld je aan via de knop op de pagina Kerkdiensten.