Zondag 13 mei: New Life Jongerendienst

Aanstaande zondag is er weer een jongerendienst in New Life! Het thema voor deze dienst zal zijn: “All you need is Gods love”. Tijdens de dienst zullen we veel zingen over Gods liefde, hoe bijzonder deze liefde is, dat Gods liefde voor iedereen is en wat wij van die liefde mogen doorgeven. De spreker zal Willem Biesheuvel zijn.

“Enthousiast, bemoedigend, begrijpelijk en met een uitdaging om Jezus te volgen.” Dit zijn woorden die de preken van Willem typeren.

Willem (1986) heeft na zijn studie Bedrijfskunde een 2 jarige Bijbelschool gevolgd. Na deze Bijbelschool is Willem actief geworden op het gebied van spreken, zending en evangelisatie. Willem werkt bij Jeugd met een Opdracht in Amsterdam en is hier betrokken bij een Bijbelschool en evangelisatiewerk in Amsterdam Noord. Hij is getrouwd met Jedidja en samen vinden ze het mooi om regelmatig op zendingsreis te gaan.

Willem vind het een voorrecht om zich te verdiepen in Gods Woord en brengt zijn boodschap graag dichtbij de mensen. Hij spreekt graag over leven uit genade, Gods liefde en het volgen van Jezus in het dagelijkse leven.

We hopen je zondag 13 mei te zien in New Life!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding via https://howdear.wordpress.com/tag/love-is-all-you-need/