Zondag 21 mei 2017 spreekt Jaap Noorlander

Op zondag 21 mei vragen we na het zingen met de kinderen Gods zegen over het werk in Armenië. En over Gevorg en Naira Babayan die voor de Heer werken in de werkgroep Armenië onder de vlag van de Stichting Mission Possible. De bedoeling van Gevorg en Naira is om op termijn volledig op basis van giften fulltime te werken via Mission Possible.

Spreker in deze dienst is Jaap Noorlander, lid van de ThuisFrontCommissie (TFC) van Gevorg en Naira. Meer over de projecten van Mission Possible in Armenië vind je via www.missionpossible.nl/projecten/armenie

Meer over spreker Jaap Noorlander 

Jaap Noorlander is een bekende voor duizenden mensen. Hij werkt samen met zijn vrouw Frouwke namelijk voor SBE, de Stichting tot Bevordering van Evangelisatie. En staat voor deze stichting al vele jaren met de Bijbelstand op consumentenbeurzen.

De Stichting tot Bevordering van Evangelisatie is opgericht op 22 mei 1956. De missie van de stichting is nog steeds dezelfde: het bevorderen van evangelisatie. In de laatste decennia kwam de nadruk steeds meer te liggen op evangelisatie met de Bijbelstand op consumentenbeurzen.
Elk jaar bezoeken honderdduizenden mensen één van de vele consumentenbeurzen in Nederland.

Jaap: “Een beurs is een unieke gelegenheid om met onze medemens in contact te komen en te getuigen, te vertellen van Gods liefde en de Heer Jezus Christus. Vanuit de Bijbelstand willen wij er zijn voor de bezoeker die God zoekt!
‘God is lankmoedig over u, daar Hij niet wil dat iemand verloren gaat, maar dat allen tot bekering komen.’ (2 Petrus 3 vers 9)
Deze belofte van onze God motiveert de christenen die meewerken. Er zijn veel goede contacten en gesprekken en God geeft de genade dat mensen daadwerkelijk zich bekeren tot Jezus Christus.”
Meer over de bijbelstand vind je via www.bijbelstand.nl