Serve the City Hemelvaartsactie in Delfshaven 25-27 mei 2017: Maak Gods liefde zichtbaar in de wijk!

StC Hemelvaart 2017 flyer Delfshaven met tekst
Wil jij Gods liefde uitdragen aan de mensen in Delfshaven? Doe mee met de Serve the City Hemelvaartsactie! Bij de Hemelvaartsactie gaan christenen in de wijk waar ze wonen of kerken aan de slag om door allerlei sociale en praktische projecten hun geloof handen en voeten te geven. Over kerkmuren heen werken daarbij mensen uit verschillende kerken met elkaar en met initiatieven in de wijk samen.

Ook in Delfshaven zijn lokale kerken bezig om een Hemelvaartsactie op te zetten! Er worden vrijwilligers gezocht voor de volgende projecten: een maaltijd voor mensen die in armoede/ eenzaamheid leven, voorjaarsschoonmaak bij dagopvang van Leger des Heils, inzameling en verwendag voor voedselbankklanten, pimp de straat op Coolhaveneiland en een concert voor ouderen. Met vrijwilligers uit verschillende kerken in de wijk willen we de mensen in Delfshaven ontmoeten, dienen en de wijk mooier een leefbaarder maken.

We sluiten af met een interkerkelijke borrel op 27 mei!

Geef je nu op voor een project via www.servethecityrotterdam.nl!

Partners in Delfshaven: Pelgrimvaderskerk, New Life, De Brandaris, E.C. Europoort, Gereformeerde Kerk vrijgemaakt, Aanbiddingscentrum Rotterdam

Meer informatie via:
Andie Goeree, andietheman@hotmail.com / (06) 20 89 29 34
Jorris Hoste, jorris@hoste.tk / (06) 24 71 41 65