Wie zijn wij?

Wie zijn wij | Wat geloven wij | Kenmerken van New Life | Organisatie

New Life is een christelijke gemeente in Rotterdam-West, een klein stukje van Gods wereldwijde kerk. New Life wil een gemeente zijn waar mensen ontdekken dat God realiteit is, elkaar liefhebben, hun talenten gebruiken en groeien in aanbidding en toewijding aan God. Gewoon kerk zijn zonder poespas. Simple Church. Kenmerken van New Life.

Voor Rotterdammers

Onze gemeente bestaat momenteel  uit ca. 150 personen, waarvan ongeveer één derde jonger is dan 18 jaar. We richten ons in de eerste plaats op mensen die de buurt wonen (de wijken Bospolder-Tussendijken, Delfshaven en Spangen). Bezoekers van onze gemeente komen verder uit heel Rotterdam en uit andere plaatsen in de regio, zoals Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel.

Wat geloven wij?

Ook dat houden we graag simpel: we zijn christenen. Wilt u nog meer weten? Lees dan Wat geloven wij.

Geschiedenis

Dat we van eenvoud houden heeft voor een deel te maken met onze geschiedenis. New Life is ontstaan als Vergadering van Gelovigen, een wereldwijde opwekkingsbeweging die in 1857 ook in Rotterdam zijn sporen achterliet. Deze beweging kenmerkte zich door eenvoud en spontaniteit. Meer weten? Klik op de afbeelding hiernaast voor een brochure (PDF, 3 MB)

 
Meer achtergrondinformatie vindt u op deze site. Een betere kennismaking is overigens een bezoek aan onze diensten op zondag. U bent van harte welkom!
 

Comments are closed.

Google+