Thema-avonden ‘LiefdeVolle Relaties’

 

Kerkdiensten | Gebedsbijeenkomst | Kringen | Jong | Voor de buurt | Thema-avonden

 

Wees welkom  op één of meer thema-avonden uit de serie ‘LiefdeVolle Relaties’. 

 

Donderdag 10 oktober 2013: Het huwelijk, werkt dat??

 

rob_hondsmerk

Relaties zijn mooi, soms ook moeilijk. Het huwelijk is prachtig, maar vraagt inzet en toewijding om het prachtig te houden.

Spreker: Rob Hondsmerk. Rob is getrouwd en vader van vier dochters. Hij is 21 jaar werkzaam geweest bij Stichting Chris en De Hoop. Sinds 2011 is hij directeur van Stichting Generatio.

Doelgroep: Speciaal voor iedereen die nadenkt over een huwelijk tót het echtpaar dat het gouden huwelijk al gevierd heeft.

facebook Het huwelijk, werkt dat??

 

Donderdag 21 november 2013: It takes a village to raise a child

 

BertReinds

Een jong gezin: het sprankelt aan alle kanten, maar juist die dynamiek heeft onvermijdelijk invloed op relaties. We hebben het druk, willen onze tijd goed verdelen en staan voor de uitdaging een nieuwe generatie op te voeden. Daarin hebben we elkaar nodig als ouders, familie en vrienden.

Spreker: Bert Reinds. Bert is getrouwd en vader van vijf zoons. Hij is orthopedagoog met een eigen hulpverleningspraktijk ‘Me and my house‘ voor coaching en training. Hij schreef o.a. de boeken Vader zijn met hart en handen en We hebben allemaal wat.

Doelgroep: Interessant en herkenbaar voor iedereen die betrokken is bij de (geloofs)opvoeding van jonge kinderen: ouders, jeugdwerkers, ooms en tantes, opa’s en oma’s.

facebook  It takes a village to raise a child

 

Donderdag 12 december 2013: De hunkerende generatie

 

rob_hondsmerk

Jongeren leren van ouderen en ouderen hebben hart voor jongeren, maar ze lijken in twee verschillende werelden te leven. Hoe prikkelt de Bijbel ons om elkaar weer te vinden? Wij willen het graag weten. Jij ook?

Spreker: Rob Hondsmerk (zie 10 oktober)

Doelgroep: Bedoeld voor jongeren èn iedereen die betrokken is bij het opvoeden en begeleiden van jongeren, zoals ouders en jeugdwerkers.

facebook  De hunkerende generatie

 

Voor alle avonden geldt:

 

Locatie: New Life, Bruijnstraat 16, Rotterdam (routebeschrijving)
Inloop:  19.30 uur met koffie en thee
Start: 20.00 uur
Einde: 22:00 uur

Kosten: Toegang is gratis, er is een collecte

Meer informatie: (010) 482 74 92 (Margreet) of info@newlife010.nl

 

Comments are closed.

Google+